Uygulamalar gece-gündüz demeden devam ediyor

Çerkezköy Trafik Tescil Büro ve Denetleme Amirliği ekipleri, İç İşleri Bakanlığınca başlatılan "Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler ve Çözüm Projeleri" kapsamında bir süre önce üst seviyede başlattığı denetimlerine gece gündüz demeden devam ediyor.

Uygulamalar gece-gündüz demeden devam ediyor

DENETİMLER EN ÜST SEVİYEDE DEVAM EDİYOR

Denetimlerin en üst seviyeye çıkartıldığı ve bu şekilde devam edeceğini belirten Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Trafik güvenliğinde yeni açılımlar, hedefler ve çözüm projeleri kapsamında bir süre önce başlatmış olduğumuz trafik uygulamaları devam ediyor. Son zamanlarda arttırılan güvenlik ve trafik önlemleri daha üst seviyelere çıkartılarak maksimum düzeye getirildi. Bu uygulamalar ile vatandaşın can ve mal güvenliğini arttırmak için çalışmalarımız sürdürülmekte. Çerkezköy'ün belli başlı kritik bölgeleri var ve bu bölgelerde caydırıcı önlemler ile uygulamalar yapılmaya devam edecek.

Trafik konusunda ses kirliliği, alkol, araçların ışık tertibatları, sinyalizasyon ihlali, emniyet kemeri ve sürücelere yasak olan cep telefonu uygulaması ve denetimleri sürekli olarak kritik noktalarda devam edecek" şeklinde açıklamada bulundular.

VATANDAŞ VE SÜRÜCÜLER DE MEMNUN

G§ecenin geç saatleri ve soğuk hava şartlarına rağmen Trafik ve Asayiş Ekiplerinin özellikle kritik noktalarda görev yapmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar ve araç sürücüleri ise, "Emniyet Ekiplerinin yaptıkları bu tür kontrol, denetim ve uygulamaları çok yerinde buluyoruz ve bir o kadar da memnun oluyoruz.

Sonuçta bizlerin can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışıyorlar. Özellikle böylesine soğuk havalarda yapılan bu tür uygulamalar kural ihlali yapan sürücüler açısından da yararlı. Caydırıcılık özelliği taşıyor ve kesilen para cezaları nedeni ile araç sürücüleri bir daha aynı hatayı yapmadan önce iki kere düşünüyor.

Trafik Ekiplerini ve polisleri kutluyoruz ve uygulamaların sürekli olarak yapılmasını, hiç kimseyi ayırt etmeden gerekli cezaların uygulanmasını istiyoruz" şeklinde açıklamada bulundular.

UYGULAMAR ÇOK YÖNLÜ YAPILIYOR

Kırmızı ışık, alkol muayenesi, ses kirliliği, ışık tertibatı, emniyet kemeri ve cep telefonu uygulamalarının yapıldığı denetimler ve uygulamalarda sıkı tedbirler alan Çerkezköy Trafik Tescil Büro ve Denetleme Amirliği özellikle gece geç saatlerde uygulamaların en üst seviyeye çıkartıldığını belirttiler.

Çorlu Kavşağı, Yünsa Kavşağı, Altıyol Kavşağı, Narin Kavşağı ve Namık Kemal Bulvarında yüzlerce araca kontrol uygulayan trafik ve önleyici ekipler ses kirliliği, ışık tertibatı, emniyet kemeri, cep telefonu, alkol uygulaması kurallarını ihlal eden araç sürücülerine de kanuni işlem yaptılar.

Uygulamaların sürekli olarak devam edeceği belirtilirken, gerçekleştirilen uygulamaların vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından caydırıcı olmasının beklendiği de ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.