Uygulamalı anaokul kayıtları devam ediyor

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulamalı anaokulu kayıtlarına hızla devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyenlerin Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi

Uygulamalı anaokul kayıtları devam ediyor
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:06

Uygulamalı anaokulunu özellikle tam gün uygulaması dolayısıyla çalışan eşlerin tercih ettiği belirtilirken anaokulun geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde eğitim ve öğretim yılına tümüyle hazır durumda olduğu belirtildi
 
3 ADET UYGULAMA SINIFI BULUNUYOR
Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulamalı anaokulu kayıtları tüm hızıyla sürerken programın 3 tane uygulamalı sınıf ile yapılacağı öğrenildi. Ayrıca anaokulu programı kapsamında 2 tane oyun odası ve uyku odası bulunurken çocuk gelişimi alanının yanında mutfak, yemek salonu ve çocuklar için wc de bulunduğu öğrenildi.
08:00 İLE 17:00 SAATLERİ ARASINDA EĞİTİM
Uygulamalı anaokulu  programının saatlerinin ise sabah 08:00 ile 17:00 arasında olduğu belirtilirken program dahilinde 3 öğün yemek ve bunun haricinde 3 yaş gruplarına öğle uykusu verildiği söylendi.
ÇOCUKLAR ÖRGÜN EĞİTİME HAZIRLANIYOR
Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulamalı anaokulu programları kapsamında kadrolu öğretmenlerin yaş gruplarına özel etkinlikler, çalışmalar, boyama, resim, oyun, zeka geliştirici etkinlikler, sayısal ve sözel beceri arttırma, çeşitli faaliyetler ve yarışmalar ile çocukları örgün eğitime hazırladıkları belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.