Uygunsuz kesimler için ceza uygulanacak

Çerkezköy Belediyesince Pınarça yolu cezaevi karşısında kurulan hayvan pazarına vatandaşların ilgisi artarken, Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, izinsiz ve usulsüz şekilde yapılan kurban kesimlerine ceza kesileceğini belirtti

Uygunsuz kesimler için ceza uygulanacak
07 Eylül 2016 Çarşamba 16:12

UYGUNSUZ KESİMLER İÇİN İZİN YOK
 
Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan alınan izinler dahilinde yurtlar ve bazı oto yıkamalarda kesimlerin yapılabileceğini belirten Erez " Gerekli olan izni almak için vatandaşlarımız Kaymakamlığa dilekçe verebilir. İzinsiz alanlarda yapılan kesimler hakkında gerekli cezai işlem yapılacak. Fakat şahsa ait bahçelerde kesim yapılabilir. Bunun dışında kamuya ait alanlarda yapılan uygunsuz kesimler için izin yok” dedi.
 
MEZBAHA VE KESİM YERİ HAZIR
 
Kurban Bayramı için Çerkezköy Belediyesi'ne ait mezbaha ve Pınarça yolu üzerinde kurulan satış yerinde kurban kesim alanlarının hazır olduğunu belirten Erez "Yeni kurban satış yerinin hemen yanında bulunan kesim alanı ve mezbahada İslami şartlara uygun şekilde kurban kesimleri yapacak personellerimiz hazır bulunacak. Aynı şekilde zabıta ekiplerimiz de bayram boyunca çevrede duyarlı şekilde bulunacak”  dedi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.