Uyuşmuş beyinlere hayır

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Aytuğ Aslan, alkol, sigara ve uyuşturucunun zararlarını herkesin bildiğini, bu konuda toplumun üzerine düşeni yapmaması halinde geleceğimizin imha olacağını söyledi

Uyuşmuş beyinlere hayır
23 Eylül 2014 Salı 08:09

Çorlu nüfusunun beşte birinin öğrenci olduğunu ve öğrencilere geleceği emanetedeceğimiz evlatlarımız şuuruyla hareketten yola çıkılmasını isteyen SP İlçe Başkan Yardımcısı Aslan, “Çorlu bireyi olarak her birimize düşen görev, bu emanetleri ,evlatlarımızı her türlü tuzaklardan korumak ve gözetmektir” dedi.
Görevlerin hiyerarşik düzen içinde biçimlendiğini, palyatif tedbirlerle bu ve benzeri problemlerin çözülmesinin mümkün olmadığını dile getiren Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Aytuğ Aslan şunları söyledi:

İÇKİ VE SİGARA FABRİKALARI AĞIR SANAYİYE DÖNÜŞECEK
“Yetkililer, sosyal kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri el ele vererek, toplumu, değişik kitle iletişim, seminer, tiyatro gibi metotlarla bir eğitim sürecinden geçirmelidir. Bu çalışma ilerleyen süreçte de ülkemizde ki tüm içki ve sigara üreten fabrikaları ileri teknoloji ağır sanayi fabrikalarına dönüştürerek insanlarımızın alın terlerini yararlı hizmetlere yönetilmesine vesile olur. Bu söylediğimiz asla ütopya değildir. Önce ahlak ve maneviyat ilkesiyle hareket eden milli görüş iktidarının bu görevin üstesinden geleceğine kimsenin şüphesi olmasın.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.