Üzgün, Çorlu Milli Eğitim Müdürü oldu

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü ve Eğitim-Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün, Çorlu Mİlli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı

Üzgün, Çorlu Milli Eğitim Müdürü oldu
02 Aralık 2017 Cumartesi 10:03

MEVCUT MÜDÜR EMEKLİ OLDU
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden emeklilik dolayısıyla ayrılan Mustafa Güçlü'nün yerine Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü ve Eğitim-Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün atandı.
TEKNİK DİREKTÖRLÜK DE YAPTI
1997 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Spor Akademisi'nden mezun olan Ahmet Üzgün, 1998 yılında Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmenliğine başladı. 1999-2001 yılları arasında Çerkezköy Spor Teknik Direktörlüğü görevini de üstlenen Üzgün, 2010 yılında da Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'in Çerkezköy Şube Başkanlığı görevlerine getirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.