Üzgün; ‘Karşılığını vermezsek handikap olabilir’

7 Haziran Genel seçimleri için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Tekirdağ 6.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, Ak Parti İlçe Teşkilatıyla beraber gazetemizi ziyaret etti. Şu an ki sıralamadan son derece memnun olduğunu ifade eden Üzgün, “Nefsimizi ayağımızın altına alarak bu davaya hizmet ediyoruz. Özellikle de Çerkezköy’de ki çalışmalarımda Çerkezköy’ün oyunu geçtiğimiz seçimlere göre daha üst bir çıtaya yükselteceğimize inanıyorum. Bize genel merkez iki tane yer verdiyse Çerkezköy de bunun karşılığını vermelidir. Vermez isek dört sene sonra bizim ve Çerkezköy için handikap olabilir” dedi

Üzgün; ‘Karşılığını vermezsek handikap olabilir’
27 Nisan 2015 Pazartesi 18:04

 GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Tekirdağ 6.sıra Milletvekili adayı Ahmet Üzgün ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay’ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Seyithan Caferoğlu ile Şükrü Dumanlar ve Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GÜZDÜZ ESNAF AKŞAM DA EV ZİYARETLERİ YAPACAĞIZ

Abdullah Öğe, ziyaretlere AK Parti Tekirdağ 2.sıraMilletvekili adayı Ayşe Doğan ile başladıklarını ifade ederek, “ziyaretlerimizin devamında da Eyüp Kanar, Metin Akgün ve Hakan Sunal Çerkezköy’e gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundular. Toplu adayların beraber olduğu ziyaretlerimizi de gerçekleştireceğiz. Durmak yok yola devam. Ziyaretlerimiz kapsamında ara sokaklarda ki esnaflarımıza ilk defa gidildiğini duyduk. Tabi çok memnun oldular. Yönetim olarak dört ay oldu göreve geleli ve yetişebildiğimiz kadar ziyaretlerimiz devam ediyor. vatandaşlarımıza seçim öncesi gelmiş olmamak için yönetim olarak da ziyaret ettiğimizi söyledik. Gündüzleri esnaf akşamları ise ev ve dernek ziyaretlerimiz olacak” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINA SIKINTILAR İLETİLECEK

Ziyaretlerde talep ve şikayetleri not aldıklarını sözlerine ekleyen Öğe, “Belediyeye aktarmamız gereken konuları da alıp yetkililere sunacağız. Ziyaretlerimizde meclis üyelerimizde yer alıyor. Yerel talepleri de dinliyoruz. Belediyeyle alakalı sıkıntıları da dinledikten sonra meclis üyesi arkadaşlarımız Belediye Başkanı Vahap Akay’a sıkıntılarını iletecekler” diye konuştu.

İNŞALLAH ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Muhalefet iktidar bir araya gelerek dere ıslah konusunda bir çalışma yapmayı düşünüyor musunuz sorusunu da cevaplandıran Abdullah Öğe, “Biz daha önce bununla alakalı belediye başkanımız ile bir ortamda bir araya geldiğimizde böyle bir çalışma da yanlarında olacağımızı ifade etmiştik. Ama bize şu ana kadar bu konuyla alakalı taleple gelmediler. Belediye fikirlerini söyler bizde üzerimize düşeni yaparız. Resmi bir talep gelmedi henüz. Ne olduğunu ve ne istediğini nerede tıkandığını bilirsek bizlerde elimizden geleni yapacağız. Seçim sürecine girdik ve il teşkilatında bu konuyu paylaştım. Çalışma yapacağız inşallah” cevabını verdi.

BİZLERİN FİKRİ SORULMUYOR

Meclis üyesi Seyithan Caferoğlu ise yaptığı açıklamada, “Meclis üyesi olarak, şu işi yapalım mı sorusunu duyamadık. Fikir birliği yapmak istiyoruz ancak mecliste olup biteni meclisten meclise görüşüyoruz. Yaptıklarımızın hiçbir bilgisini alamıyoruz. Bu durumu Vahap bey ve yönetimine de söyledik. Bizim hala fikrimize ihtiyaçları yok gibi görünüyor ve arkadaşlar devam ediyor. Ama her konuda gene müdahale etmeye çalışıyoruz. Hatta Kızılpınar’dan geçen dereyle ilgili bir karar alınmıştı. Mesire alanıyla beraber güzel bir şeyler yapılacaktı ama kararın alınmasına rağmen hala bize bilgi verilmedi. Biz 25 bin kişinin oyunu almışız ama hala başkan ve yönetimi tarafından bize fikrimiz sorulmuyor” açıklamasında bulundu.

ÇOĞU SOKAK YAPILMADAN YAPILDI DENİLDİ

Fikirleri alınmayacaksa nasıl ortak bir fikirde çalışabileceklerini sözlerine ekleyen Caferoğlu, “Bize sorulunca bizde fikrimizi ortaya koyarak halkımızın yararına çalışmaya devam edeceğiz. 297 sokak yaptık demişler. Sokakları dolaştım ve nasip olursa beraberde gezebiliriz. Bir sokak da iki yama yapılmış ama belki on tanesi kalmış. Başlamış baştan birkaç çukur kapatılmış ama gerisi yapılmayarak tamamlandı gösterilmiş. Sokağın sonundan başına kadar yapılması gerekir. Belli bir bölgede yapıldı ama geri kalan bölgeler sonra yaparız denilerek kaldı” dedi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR BAŞARIDIR

Ak Parti Tekirdağ 6.sıra Milletvekili adayı Ahmet Üzgün ise yaptığı konuşmada İlçe yönetimine teşekkür ederek, “11 ilçede çalışıyorum ama böyle organize olmuş bir ekiple ilk defa sahaya çıktım ve memnun kaldım. Esnafımızın da bizi güler yüzle karşılaması herhangi bir ters tepki almadan karşılanmak hoşumuza gitti. Sıralamamızla ilgili herhangi bir sorunumuz yok ve hatta büyük bir başarı diye değerlendiriyorum. İki aylık bir siyasetçiyim 33 aday adayı arasından genel merkezimizin kararı bizim listeye girmemiz ve iki adayın Çerkezköy’den olması bizim için büyük bir başarıdır” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY İÇİN HANDİKAP OLABİLİR

Sıralamadan son derece memnun olduğunu ifade eden Üzgün, “Nefsimizi ayağımızın altına alarak bu davaya hizmet ediyoruz. Özellikle de Çerkezköy’de ki çalışmalarımda Çerkezköy’ün oyunu geçtiğimiz seçimlere göre daha üst bir çıtaya yükselteceğimize inanıyorum. Bu iştahla çalışıyoruz. Bize genel merkez iki tane yer verdiyse Çerkezköy de bunun karşılığını vermelidir. Vermez isek dört sene sonra bizim ve Çerkezköy için handikap olabilir” şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Başkanı Abdullah Öğe, amaçlarının Çerkezköy’de oy oranını artırmak olacağını belirterek, “Bunun içinde biz sıranın nerede olduğuna bakmadan çalışmaya gayret ediyoruz. Başarı nerede olursa olsun onun için mücadele edeceğiz. Çerkezköy’de iki tane vekil yeri verilmesi bizim üzerimize borç ve yüktür. En iyi şekilde sonuç almak için mücadele edeceğiz. Gece gündüz demeden ev, esnaf ve hasta ziyaretleri ile halkın içinde olacağız” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
malesef ilçe ve il olmak üzere seçmeni üzüyorsunuz tamam dediğiniz işlerde yardımcı olmuyorsunuz