Vaazlara ilgi yoğun

Çerkezköy Müftülüğü tarafından Çerkezköy Merkez, belde ve köylerde yaşayan kadınlara yönelik verilen vaazlar Ramazan ayında da devam ediyor

Vaazlara ilgi yoğun
06 Ağustos 2012 Pazartesi 17:27

Çerkezköy Müftülüğü tarafından Çerkezköy Merkez, belde ve köylerde yaşayan kadınlara yönelik verilen vaazlar Ramazan ayında da devam ediyor.

KATILIM YOĞUN OLUYOR

Yılın her ayında olduğu gibi Ramazan ayında da kadınlara yönelik vaazların devam ettiğini hatırlatan Çerkezköy Müftülüğü Vaizi Gülsüm Soydan, Ramazan ayı dolayısıyla da kadınların, vaazlara büyük bir katılım gösterdiğini kaydederek, "Kadınlarımız, mahallelerinde bulunan camilere, bayan vaizin gelmesiyle edindikleri dini bilgilerin yanı sıra, özel sorularının da cevabını bulmaktan oldukça memnun kalmaktadırlar" diye konuştu.

SORULAR DA CEVAP BULUYOR

Soydan verilen vaazların, Çerkezköy'ün merkezinden her belde ve köye kadar uzandığını hatırlatırken,  vaazlardan arta kalan zamanlarda Müftülükte bulunduğunu ve telefonla ya da bire bir gelen soruları da cevaplandırdığını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.