Vahap Akay’dan Kübra’ya tam destek

3 – 4 – 5 Temmuz 2015 tarihlerinde Fransa’nın Schiltigheim şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Milli Takımımızı temsil edecek olan Çerkezköy Güzel Spor Klübü’nden Kübra Kepenek’i Fransa’da sürpriz bir isim izleyecek. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Perşembe günü Kübra’ya destek vermek için Fransa’ya uçuyor

Vahap Akay’dan Kübra’ya tam destek
30 Haziran 2015 Salı 19:59

 BAŞKAN KÜBRA’YI FRANSA’DA TAKİP EDECEK

Çerkezköy Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel’in ziyareti esnasında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Kübra Milli Takıma seçildiğinde Bilal Hocam buraya gelmişti ve konuşmuştuk. Fransa’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na beraber gideriz demiştik. Ancak Bilal Hocamızın pasaportu yetişmedi. Fakat ben Perşembe günü 2 günlüğüne yıllık izne çıkıyorum. Kübra’yı orada takip etmeye çalışacağım. Bilal Hocamın Kübra üzerinde çok emeği var. Gönül isterdi ki onunla birlikte gidelim ama olmadı. İnşallah Dünya Şampiyonası’na beraber gideceğiz.” diyerek desteklerinin Kübra ile birlikte olduğunu belirtti.

“BAŞARILI OLACAĞINA KESİNLİKLE İNANIYORUM”

Kübra Kepenek’in çok üstün bir spor potansiyeli olduğunu belirten Akay; “Kübra’nın tutumundan ve davranışlarından bu işi çok ciddiye aldığını hissediyorum. Bana göre Kübra Türk Sporu’na çok büyük bir kazanç olacak. Kübra’nın yaptığı sporu yaşayarak yaptığını görüyorum. Onda çok büyük bir potansiyel var. Tamamen işine odaklanmış bir yapısı var. Ben onun başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.