Vakit kaybetmeden temeli atılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Temmuz ayı Meclis toplantısında konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı A. Tuncel Çetin, kamuoyunun merak ve heyecanla beklediği 40 derslikli lisenin protokolünün imzalandığını belirterek, kısa bir süre içerisinde okulun ihalesinin yapılacağını ve ardından vakit kaybedilmeden okulun temelinin atılacağını ifade etti.

Vakit kaybetmeden temeli atılacak
19 Temmuz 2007 Perşembe 08:27

2008-2009'A HAZIR OLACAK

Okul inşaatının yapılacağı alanın zemin etüd çalışmalarının tamamlandığını, harita çalışmalarının bittiğini belirten Ç.T.S.O. İnşaat Komisyonu Başkanı Ünsal Erciyas, "Yapılan çalışmaları Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz ve onay aldıktan sonra ihale sürecini başlatacağız. İhale sürecini bitirdikten sonra okulun temeli atılacak ve 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı başına yetiştirilecek" dedi.

İNŞAAT KOMİSYONU DESTEK İSTEDİ

Okul inşaatının bodrum artı zemin ve 3 normal kattan oluşacağını, modern mimarinin yanısıra Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden de esintileri taşıyacağını belirten Ç.T.S.O. İnşaat Komisyonu Başkanı Ünsal Erciyas, "Lisemizin yapılmasında başta tüm Meclis Üyelerimiz olmak üzere herkesin yardımını ve desteğini bekliyoruz" dedi.

MUTLU OLDUK

Okulun dersliklerine olan ilginin kendisini bir hayli mutlu ve mesut ettiğini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncel Çetin, "Gazetede okuduğuma göre arkadaşlarımız bu işi sahiplenmişler, böyle giderse 40 derslik kısa sürede bitecek. Bu ilgi Yönetim kurulumu ve beni ziyadesi ile mutlu ediyor" dedi.

MECLİSİMİZE BİLGİ VERECEĞİZ

Okul inşaatının her aşamasında Meclise bilgi vereceklerini, gerekirse toplantılar yaparak konular hakkında Meclis Üyelerinin bilgilendirileceğini belirten A. Tuncel Çetin, hedeflerinin 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı başında okulu hizmete açmak olduğunu kaydetti.

HEDEFLER BÜYÜDÜ

Meclisin ve kamuoyunun okul yapımına sahip çıktığını belirten Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar ise, "Galiba bu 40 derslik yetmeyecek gibi. Gelen bağışlar ve yardımlar ile inşallah Cumhuriyetimizin 85. veya 86. yılında Cumhuriyetimizin yaşı kadar derslik yaparak Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim ederiz. Bizim için yeni hedef bu olmalı" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.