Vali Ceylan tartışma konusu kavşağı inceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Kapaklı’da bir dizi incelemede bulundu. Vali Ceylan, yapımı devam eden Kapaklı Hükümet Konağı ve yakın zamanda kullanıma açılan Kapaklı – Saray yolunun Yıldızkent Kavşağı kısmındaki durum hakkında bilgiler aldı

Vali Ceylan tartışma konusu kavşağı inceledi
22 Eylül 2016 Perşembe 16:49

BAŞKAN MANDALI EŞLİK ETTİ

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesini ziyaret ederek yapımı devam etmekte olan Kapaklı Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden gidişat hakkında bilgiler aldı. Vali Ceylan ayrıca yakın zamanda kullanıma açılan Kapaklı – Saray yolunun gündemden düşmeyen Yıldızkent Kavşağı kısmında incelemelerde bulundu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, incelemeleri süresince Vali Ceylan’a eşlik etti.

YILDIZKENT KAVŞAĞI’NI İNCELEDİ

Kapaklı ziyareti kapsamında öncelikle Kapaklı – Saray yolunun Yıldızkent Kavşağı bölümünü gezen Vali Ceylan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan bu bölgenin riskleri ve eksiklikleri konusunda bilgiler aldı. Başkan Mandalı, “İlk isteğimiz Yıldızkent Kavşağımızın bir an önce gerekli çalışmaların yapılarak vatandaşlarımızın güvenle kullanabileceği bir alan haline getirilmesi. Biz Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.” ifadelerini kullandı.

HÜKÜMET KONAĞI 4 MART 2018’DE TAMAMLANIYOR

Kapaklı’da yapımı devam etmekte olan Kapaklı Hükümet Konağı inşaatını da ziyaret eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, çalışanlardan konağın son durumu hakkında bilgiler aldı. Yetkililer çalışmaların 4 Mart 2018 tarihinde tamamlanacağını dile getirdi.

Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.