VALİ ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ÇTSO'yu ziyaret etti. Oda Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerinin ağırladığı Vali Yerlikaya, yapılan tadilat çalışmalarının ardından yeni yüzüne kavuşan ÇTSO'yu dolaştı...

VALİ ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ
31 Mart 2014 Pazartesi 07:59

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, tadilat sonrası ilk kez Çekezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na (ÇTSO) geldi. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanıp misafir edilen Vali Yerlikaya, "Çerkezköy'e yakışan bir yer olmuş."dedi.
ÇERKEZKÖY BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Vali Ali Yerlikaya, Çerkezköy'e gelerek Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz'ın eşlik ettiği Vali Yerlikaya'yı ÇTSO'da Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Vali Yerlikaya, Süleyman Kozuva ile birlikte tadilat çalışmaları yapılan ÇTSO'yu dolaştı. Binanın birinci katından son katına kadar tek tek dolaşan Vali Yerlikaya, yeni düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Binadaki incelemesinin ardından Başkan Süleyman Kozuva'nın makamına geçen Vali Yerlikaya, "Çerkezköy'e yakışmış. Dışardan duyuyorduk. Geldik  gördük. Gerçekten çok güzel olmuş. Çerkezköy bizim için çok önemli. Sanayiinin kalbi." ifadelerini kullandı.
KRALDAN FAZLA KRALCILIK!
Son zamanlarda kamu görevlilerinden basın mensuplarına yönelik ilginç çıkışlar geliyor. Gazetecileri sırf 'Reklam' malzemesi gören kamu görevlilerine Vali Ali Yerlikaya'da mı eklendi! Vali Yerlikaya'nın konuştuğu sırada ilginç bir şekilde korumasının gazetecileri dışarı çıkarması dikkat çekti. ÇTSO görevlileri ile Vali Yerlikaya'nın korumasının gazetecileri Süleyman Kozuva'nın makamından çıkarması tepki topladı. Gazetecilerin, "Vali, konuşmasını bitirince gazetecilere teşekkür edip açıklamalarını bitirdiğini belirtemeyecek biri mi?" yorumlarına neden oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.