Vali Salihoğlu: Aşılamayacak bir engel yoktur

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde bir müzikal düzenledi. Müzikale Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da katıldı

Vali Salihoğlu: Aşılamayacak bir engel yoktur
14 Mayıs 2015 Perşembe 16:03

 TEKİRDAĞ VALİSİ DE KATILIM GÖSTERDİ

Etkinliğe Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MÜZİKAL ÇOK BEĞENİLDİ

Düzenlenen etkinlikte Ağustos Böceği ve Karınca adlı müzikali canlandıran Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, tüm seyircilere eğlenceli anlar yaşattı. Müzikalin ardından engellilere hediyeler dağıtan ve onlarla fotoğraf çektiren Vali Enver Salihoğlu, sergilenen başarılı oyunculuklardan dolayı herkesi tebrik etti.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Gösteri sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu; “Aşılamayacak bir engel yoktur. Burada emek sarf eden engelli kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hayatın içinden, hayatın ayrılmaz parçası olmayı başarıyorlar. Gelişmiş toplumlar bireyler arasında fark gözetmeyen toplumlardır biz Türkiye Cumhuriyetine kayıtlı herkes bizim yurttaşımızdır. Bizim ülkemizde yüzde 12.3 oranında engelli var. Herkes engelli adayıdır, bu sebeple kimseye ikinci sınıf insan muamelesi yapamayız. Kişi başı gelir trilyonları dahi bulsa bir engelli vatandaşın hakkı olan değeri görmezse hiçbir anlamı olmaz. Dezavantajlı grupları kendimizden biri olarak görmezsek hiçbir değeri olmaz. Kardeşlerimin de aynı bu şekilde azimle devam etmelerini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.