Vali Yerlikaya Öğretmenler Günü’nü kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, “Yurdumuzun her köşesinde, büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz; bugün milletçe ulaştığımız seviyenin mimarlarıdır” ifadelerini kullandı

Vali Yerlikaya Öğretmenler Günü’nü kutladı
24 Kasım 2014 Pazartesi 08:24

Toplumun çağın gerektirdiği ölçüde gelişebilmesi, refah düzeyinin yükseltilebilmesi için ön koşulun şüphesiz eğitim olduğunu vurgulayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, “Özellikle bizim ülkemiz gibi muazzam genç nüfusa sahip ülkeler, eğitimi temel strateji olarak belirlemeli ve bu yönde atılımlarda bulunmalıdır” dedi.

“Doğru bilgiye ulaşan, yorum yapabilme yeteneğine erişmiş, kendini ifade edebilen, vatan sevgisi taşıyan, ahlaki değerlere sahip nesillerin yetişmesi toplumun geleceğini daha da parlak kılacaktır” diyen Vali Ali Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

ÖĞRETMENLER BUGÜNÜN MİMARI

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünden de anlaşıldığı üzere bu büyük sorumluluk fedakâr öğretmenlerimize yüklenmiştir. Yurdumuzun her köşesinde, büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz; bugün milletçe ulaştığımız seviyenin mimarlarıdır.

Bununla beraber dün olduğu gibi bugün de sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren öğretmenlerimizin yarın da aynı özveriyle ülkemizin yükselmesi ve yücelmesi adına çaba gösterecekleri konusunda da inancımız tamdır.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Bizler de insan yetiştirme gibi ağır bir görev üstlenmiş öğretmenlerimizin, bu süreçte her zaman yanlarındayız. Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan değerli öğretmenlerimizi ve eğitim idarecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.