Valinin adını kullanarak dolandırıcılık girişimi

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın ismini kullanarak bazı kişi veya kişilerin işadamlarını telefon ile arayarak maddi durumu işi olmayan hastalar için para talebinde bulundukları açıklandı

Valinin adını kullanarak dolandırıcılık girişimi
29 Kasım 2014 Cumartesi 08:25

Tekirdağ Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “26.11.2014 tarihinde, özel bir internet programı ile sanal arama yapılarak Valiliğimizin telefonundan aranıyormuş gibi bir algı oluşturulup Valimiz Ali Yerlikaya’nın da ismi kullanılarak bazı iş adamlarımızdan sağlık durumu iyi olmayan kişiler adına maddi yardım talebinde bulunulduğu belirtilmiştir” ifedeleri kullanıldıktan sonra şunlar söylendi:

KOLLUK KUVVETLERİNE BAŞVURUN UYARISI

“Böyle bir konu hakkında Valiliğimizin herhangi bir ilgisi ve talimatı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili gerekli tahkikat başlatılmıştır. Bu tür talepler karşısında Valiliğimize ve kolluk kuvvetlerimize ihbarda bulunulması önemle rica olunur.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.