Van, Mardin ve Diyarbakır’a 2 bin 500 kitap

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından 01 – 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Kitap Toplama Kampanyası kapsamında toplanan ve geçtiğimiz hafta Van, Mardin ve Diyarbakır’daki köy okullarına gönderilen yaklaşık 2 bin 500 kitap yeni yerlerine ulaştırıldı.

Van, Mardin ve Diyarbakır’a 2 bin 500 kitap
07 Mart 2018 Çarşamba 19:16

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından toplanan kitapların belirlenen okullara ulaştırıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübümüz, gerçekleştirdikleri bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi ile izciliğin yalnızca kamp yapmaktan ibaret olmadığını kanıtlamış oldu. Sergiledikleri bu örnek davranıştan dolayı bir kez daha tüm izcilerimizi gönülden kutluyorum” dedi.
KİTAPLAR YENİ YERLERİNE TESLİM EDİLDİ
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından Çerkezköy ve çevre şehirlerden toplanan yaklaşık 2 bin 500 adet kitabın yeni yerlerine ulaştırıldığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimiz ve çevre şehirlerden toplanan kitaplar Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki Bayırkonak Köyü 80. Yıl Ortaokulu, Mardin’in Mazıdağı ilçesindeki Kemerli Köyü İlköğretim Okulu ve Van Merkezdeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerimize teslim edildi” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.