Vandallar, sizin amacınız ne!

Geçtiğimiz günlerde şehirde yaşamayı bilmeyen, insan olmayı becerememiş yaratıkların oluşturduğu tahribat bu defa Çerkezköy’deki parklarda gün yüzüne çıktı.

Vandallar, sizin amacınız ne!
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Mart 2022 Perşembe 18:51

Kızılpınar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı ve Çerkezköy Merkezde Bağlık Mahallesi dere kenarında bulunan yürüyüş alanlarında, vatandaşların kullanımına sunulmuş olan donatılar Vandalların saldırısına maruz kaldı.

Kızılpınar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda bulunan aletlere ve vatandaşların kullanımına sunulmuş olan donatılara saldıran insanlık dışı yaratıklar, Çerkezköy Merkezde Bağlık Mahallesi dere kenarında bulunan donatıları ise yerlerinden söküp dereye attılar.

Belediye ekipleri tarafından atıldıkları dereden vinç yardımıyla çıkarılan donatılar, tamir edilerek yeniden vatandaşlarının hizmetine sunuldu.

Kızılpınar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı ve Çerkezköy Merkezde Bağlık Mahallesi dere kenarında bulunan donatıları tahrip eden bu yaratıkların, neyi amaçladıkları ve neye hizmet ettikleri ise anlaşılamadı.  Ama ortaya çıkan gerçek ise bu tahribatı yapanların insanlıktan nasibini almamış yaratıklar olduğu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.