Vatan Partisi Çerkezköy’de adaylarını tanıttı

Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, ilçe binasında düzenledikleri aday tanıtım programında Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adaylarını tanıtarak seçim çalışmalarına başladı

Vatan Partisi Çerkezköy’de adaylarını tanıttı
24 Nisan 2015 Cuma 17:20

 YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Tanıtım toplantısına Vatan Partisi Tekirdağ İl Sekreteri Onat Gök, Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Onur Akman, Vatan Partisi Milletvekili Adayları; Aynur Çalım, Bahadır Berk, Sabriye Aydın, Hasan Oruk, Yavuz Akalın ve pek çok partili katılım gösterdi.

HEDEFİMİZ MİLLİ HÜKÜMETTİR

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Onur Akman, Vatan Partisi’nin Tekirdağ’daki çalışmalarına Çerkezköy’den başlandığını belirterek; “Değerli vatanseverler, Vatan Partisi adı üstünde vatanda birleşenlerin partisidir. Türkiye’yi yönetecek kadroyu kurduk. Milletimizden yetki istiyoruz. Hedefimiz milli hükümettir.” ifadelerini kullandı.

GERİCİLİK, ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİ VE BÖLÜCÜLÜK ANKARA’YI ELE GEÇİRMİŞTİR

Aday tanıtım programına geçilmeden önce kısa bir konuşma da Vatan Partisi Tekirdağ İl Sekreteri Onat Gök yaptı. Gök, konuşmalarında; “Meclisteki bütün Atlantik partileri birbirleriyle ittifak halindedir. Gericilik, orta çağ zihniyeti ve bölücülük Ankara’yı ele geçirmiştir. Türkiye’yi Türkiye’den yöneteceğiz. Bunu da Türkiye’nin milliyetçi, halkçı ve sosyalist birikimini tek bir disiplin altında toplayarak Vatan Partisi ile yapacağız.” dedi.

SANAYİ VE KALKINMA ANLAMINDA TÜRKİYE DURAKSAMA VE GERİLEME YAŞIYOR

İlçe Başkanı ve İl Sekreteri’nin açıklamalarının ardından kendilerini tanıtmaya başlayan adayların ilki Vatan Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Halkla İlişkiler Uzmanı Aynur Çalım, konuşmalarında; “Sanayi ve kalkınma anlamında Türkiye duraksama ve gerileme yaşıyor. Taşeronlaşma ortada sendikasız ve sigortasız işçi sayısı ortada. Bu Çerkezköy’ün de tüm ülkemizde olduğu gibi sermaye çıkarları uğruna insan sağlığı ve güvenliğinin hiçe sayıldığının kanıtıdır. Çerkezköy’de çeşitli hastalıklar baş gösteriyor. Sadece parasal rakamlardan bahsederek gelişme olmaz. Sanayi kalkınması aynı zamanda kültürel ve sağlık anlamında da ilerlemeyle olur. Biz bunu başaracağız. Milli Hükümet Programıyla üreten ve birleştiren bir Türkiye yaratacağız.” ifadelerini kullandı.

SİYASETİ TİCARETE ÇEVİRİYORLAR

Vatan Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Emekli Askeri Hakim Bahadır Berk ise; “Türkiye’nin en büyük sorununun bağımsızlık sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu ülkenin okumuş insanları siyasetle uğraşmadığı zaman, siyaseti ticaret gibi görüp bir koyup üç almak isteyenlerin siyaset yaptıklarını görüyoruz.” açıklamalarında bulundu.

BİZ TÜRKİYE’NİN ANKARA’DAN YÖNETİLMESİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Milletvekili Adayları, aday sıralamalarına göre kendilerini tanıtırken, sıra, 3. Sıra Aday Sabriye Aydın’a geldiğinde Aydın açıklamalarında; “Türkiye Ankara’dan yönetilmiyor. Dış güçler tarafından yönetiliyor. Biz Türkiye’nin Ankara’dan yönetilmesi için mücadele ediyoruz.” dedi.

SİLİVRİ BARİKATLARINI YIKTIĞIMIZ GİBİ SEÇİM BARAJINI DA YIKACAĞIZ

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili 4. Sıra milletvekili adayı Emekli Albay Hasan Oluk ve 5. Sıra milletvekili adayı Yavuz Akalın Türkü ile Kürdü ile bütün sorunları aşacak kadroları olduğuna dikkat çekerek Vatan Partisinin Silivri barikatlarını yıktıkları gibi seçim barajını da yıkacaklarını söylediler.

YÜKSEKOVA MİTİNGİNE HAZIRLANIYORUZ

Adayların kendilerini tanıtmalarının ardından tekrar söz alan Vatan Partisi Tekirdağ İl Sekreteri Onat Gök; “550 milletvekili adayımızla birlikte Yüksekova’da seçim mitingi hazırlıklarına parti olarak başladık.” açıklamalarını yaparak tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.