Vatan Partisi Eşref Bitlisi unutmadı

Çorlu Vatan Partisi İlçe Başkanı Murat Ural şaibeli bir şekilde uğradığı kaza sonucu şehit olan Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’i ölüm yıldönümünde unutmadı.

Vatan Partisi Eşref Bitlisi unutmadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2020 Salı 13:02

Ural yaptığı yazılı basın açıklamasında: “17 Şubat 1993’te uçağına yapılan sabotaj sonucu kaybettiğimiz Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’i saygıyla anıyoruz. Eşref Bitlis pkk terörünü bitirmek için bölgesel işbirliği içine girmiş, pkk yı A.B.D’nin desteklediğini raporlamış ve bu yüzden A.B.D gladyosu tarafından katledilmiştir. O tarihte bütün gazeteler uçağın buzlanma sonucu düştüğünü yazarken,yayın organımız Aydınlık Gazetesi ve partimiz Vatan (İşçi)Partisi uçağın sabotaj sonucu düşürüldüğünü açıklamış ve bunun hukuki mücadelesini vermiştir. Bu mücadele sonunda bugün tüm kamuoyu Eşref Bitlis’in A.B.D tertibiyle öldürüldüğünü öğrenmiş bulunmaktadır. Dün ; pkk yı A.B.D nin desteklediğini ve pkk yı bitirmek için bölgesel işbirliği yapılması gerektiğini raporlayan Eşref Bitlis’in uçağına sabotaj düzenleyen A.B.D bugünde sabotajlarına devam etmektedir.Suriyede yarattığı terör ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı devirip Suriyeyi bölmek isteyen Amerikaya ve taseron olarak kullandığı pkk,pyd,h.t.ş terör örgütlerine karşı başta Suriye olmak üzere bölge ülkeleri ile işbirliği yapılmalıdır” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.