Vatandaş ağaçlar kalsın dedi

Geçtiğimiz hafta www.cerkezkoy.com.tr isimli haber portalımızda başlatmış olduğumuz “Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde yeni kaldırım ve yol düzenlemesi kapsamında orta refüjdeki ağaçlar hakkındaki görüşünüz nedir?” sorulu anketimiz sonuçlandı

Vatandaş ağaçlar kalsın dedi
16 Aralık 2016 Cuma 09:40

ANKET SONUÇLANDI

2 şıklı anketimizin cevapları arasında, çalışmalar kapsamında Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde orta refüjde bulunan ağaçlar kaldırılsın ve kaldırılmasın seçeneklerine yer verdik. Toplam 1989 kişinin katıldığı ankette 1092 (%59) kişi ağaçlar kalsın şıkkını işaretlerken, 897 (%41) kişi ise ağaçlar kaldırılsın şıkkını işaretledi.

PAYLAŞIMLARA AÇIĞIZ

Bilindiği üzere Çerkezköy Belediyesi trafiği rahatlatma çalışmaları kapsamında Sirkülasyon Projesi’ni kamuoyu ile paylaşmıştı. Proje kapsamında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Vahap Akay “Biz projeleri millete soracağız. Orta refüjdeki ağaçları söküp başka bir yerde değerlendirerek orta refüjü kaldıralım mı? Milletin talebine göre projeye karar verip hayata geçireceğiz. Sonuçta bu yolu millet kullanacak. O zaman nasıl olması gerektiğine de milletin karar vermesi gerekiyor. 3-4 aylık bir süreç var, paylaşımlara açığız. Hep beraber projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullanmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.