Vatandaş için Nüfus Müdürlüğü’nde yenilik

Kısa bir süre önce Hükümet Konağı’nın ikinci katından birinci katına taşınarak yenilenmiş haliyle Çerkezköy halkına hizmet sunan İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde yeniden bir takım değişikliklere gidildi.

Vatandaş için Nüfus Müdürlüğü’nde yenilik
20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:08

BİR TAKIM DEĞİŞİKLİKLERE GİDİLDİ
Uzun yıllar Hükümet Konağı’nın ikinci katında Çerkezköy halkına hizmet sunan İlçe Nüfus Müdürlüğü aynı binanın birinci katına taşınmış ve yenilenen yüzüyle hizmetlerine ara vermeden devam ediyordu. Çerkezköy halkının daha da rahat edebilmesi adına geçtiğimiz hafta sonu yapılan bir takım yeniliklerle de yeniden değişikliğe gidildi.
OTURMA GRUPLARI ÇOĞALTILDI
Yetkililerden alınan bilgilere göre Tescil ve Pasaport Odaları birleştirilirken, vatandaşların ayakta beklemesini önlemek adına müdürlükle büyümeye gidildi. Bilgi işlem kısmına ait odanın duvarları da kaldırılarak işlemlerin yapıldığı servis alanına eklenerek ferah bir ortam yaratılırken, ilave olarak konulan koltuklar sayesinde de vatandaşlar ayakta beklemeden kendilerine sıra gelene kadar oturma imkanı buluyorlar.
CAM BÖLMELER OLACAK
Bilgi İşlem Odası’nın servise ilave edilmesinin ardından alan genişlerken, işlem servisine ait bölümün duvarlarının kirlenmemesi adına da duvarlar belli yükseklikte laminant parkelerle kaplandı. Yetkililer ayrıca, yapılacak olan çalışmaların yanında işlem servisinin bulunduğu alanda cam bölmeler yapılacağını ve yapılan her hizmetin vatandaşın rahat edebilmesi adına uygulandığı ifade edildi.
KURUM ÇALIŞANLARI DA ÇALIŞMALARA YARDIM ETTİ
Yenilikler kapsamında bilgi işlem sistemi, elektrik ve bilgisayar tesisatları tamamen yenilenerek değişirken, tadilat çalışmalarının geçtiğimiz hafta sonu yapılarak tamamlandığı belirtildi. Yapılan tadilat çalışmalarında çalışmaların biran önce tamamlanması adına Nüfus Müdürlüğü çalışanları da tadilat işlerine yardım ederek çalışmaların tamamlanmasında büyük pay sahibi oldular.
ÇALIŞMALAR CUMA GÜNÜ BİTECEK
İlçe nüfus müdürlüğüne en fazla adres ve doğum işlemleri için gelindiğini belirten yetkililer, “Vatandaşlarımızın taleplerine karşılık verebilmek adına çalışmalarımıza özveri ile devam etme gayreti içindeyiz. Yapmış olduğumuz yenilikler şeffaflık açısından Bakanlık tarafından istendi. Ödenek olmadığı için bazı yeniliklerimiz gecikmişti ancak gelen ödenek ile çalışmalarımızı tamamlamış olduk. Çalışmaları gerçekleştiren firma Cuma günü işlemini bitirecek ve Pazartesi günü itibariyle yeniliklerle vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EFE ELEKTRONİK - 10 yıl önce
firma isminide yazsalardi ii reklam olurdu