Vatandaş Türk Telekom’dan yatırım bekliyor

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da 1000’e yakın apartman, altyapı yetersizliği nedeniyle ev telefonu ve evde internet hizmetinden faydalanamıyor. Vatandaşlar konuyla ilgili sitemlerini dile getirirken, Türk Telekom’dan daha fazla yatırım beklediklerini ifade ediyor

Vatandaş Türk Telekom’dan yatırım bekliyor
04 Ocak 2017 Çarşamba 18:02

1000’E YAKIN BİNA HİZMETLERDEN MAHRUM
Türk Telekom’un altyapı yetersizliği, Çerkezköy ve civar ilçelerde yaşayan vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da 1000’e yakın apartman ev telefonu ve evde internet hizmetinden faydalanamazken, vatandaşlar Türk Telekom’dan bu ilçelere daha fazla yatırım beklediklerini dile getiriyor.
NÜFUS HIZLA ARTIYOR
Organize Sanayi Bölgesi olması ve bu bölgeye yakınlığından dolayı nüfusu hızla artan bu üç ilçede, senenin 2017 olmasına rağmen hala telefon ve internet kullanımının bu denli yetersiz olmasını eleştiren vatandaşlar, Türk Telekom’un bu üç ilçeye pozitif ayrımcılık yaparak altyapı hizmetlerini bir an önce hızlandırmaları gerektiğini savunuyor.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.