Vatandaşın mağduriyetine itfaiye çözüm olacak

Hükümet Caddesi üzerinde bulunan köprü altında ki 800’lük ana isale boru hattının yer altına alınacak olmasından dolayı bugün sabah 06.00 sıralarında Çerkezköy’de sular kesildi. Çerkezköy Belediyesi İtfaiye İstasyonu Ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için gün boyu 4 araçla içme suyu dağıtımı yapacak.

Vatandaşın mağduriyetine itfaiye çözüm olacak
03 Eylül 2014 Çarşamba 09:15

 SU DAĞITIM İŞLEMİ YARIN ÖĞLENE KADAR DEVAM EDECEK

Pınarça Deresi ıslah çalışmaları kapsamında Hükümet Caddesi üzerinde bulunan köprü altında ki 800’lük ana isale boru hattında çalışmalar başladı. Ana botu hattının ıslah çalışmalarına engel olması sebebiyle sökülerek yeraltına alınacak olmasından dolayı Çerkezköy’de sular 30 saatliğine kesildi. Su kesintisinden dolayı vatandaşın mağdur olmasını istemeyen Çerkezköy Belediyesi İtfaiye İstasyonu Ekipleri yarın öğlen saatlerine kadar vatandaşlara içme suyu dağıtacak.

4 ARAÇLA SU DAĞITILACAK

Yetkililerden alınan bilgilere göre, uzun süreli su kesintisinden dolayı Çerkezköy halkının mağdur edilmemesi için 4 araçla içme suyu dağıtımı yapılacak. Su Terfi Merkezi’nden alınacak sular ikisi 10’ar ton ve diğer ikisi de 7,5 tonluk araçlarla dağıtım işlemi gerçekleştirilecek.

İÇME SUYU GELENE KADAR DEVAM EDECEK

800’lük ana isale boru hattında yapılacak olan çalışmalar tamamlanana kadar, İtfaiye Ekipleri tarafından hastaneler, lokantalar, fırınlar, yemek üretimi yapan yemekhaneler, camiler, öğrenci yurtları, okulların yanı sıra mahalle aralarında da su dağıtım işlemi gerçekleştirilecek. Diğer yandan su ihtiyacı olan vatandaşlar İtfaiye İstasyonu’nu aradıkları zaman İtfaiye Ekipleri tankerlerle vatandaşların belirttiği adrese giderek de içme suyu desteğinde bulunacak. Su dağıtım işlemi gece de devam edecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.