Vekalet ile kurban kesim fiyatları

Kurban Bayramı öncesi vekaletle kesim yapacak kurum ve kuruluşlar fiyatlarını açıklamaya başladı. Diyanet Vakfı yurt içinde 575, TSK 600, Türk Kızılayı 650, Kimse Yok Mu Derneği ise kurban fiyatını 600 TL olarak belirledi

Vekalet ile kurban kesim fiyatları
22 Eylül 2014 Pazartesi 07:47

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, sivil toplum kuruluşları ve bazı kurumların vekaletle kurban kesim fiyatları belli oldu. Türkiye Diyanet Vakfı bu yıl vekaletle kurbanı yurt içinde 575 lira, yurt dışında ise 400 lira karşılığında keseceğini açıkladı.

TSK 545 LİRA'DAN 600 LİRAYA ÇIKARDI
TSK geçen yıl 545 lira olan vekaletle kurban kesim bedelini bu yıl 600 liraya çıkardı. TSK yurt dışında kesim bedelini ise 275 dolar ve 210 Euro olarak belirledi.

TÜRK KIZILAYI'NIN KURBAN BEDELİ 650 TL

Türk Kızılayı'na vekalet vererek kurban kestirmek isteyenler yurt içinde 650 lira, yurt dışında ise 350 lira ödeyecek. Türk Kızılayı'na kurban vekaleti vermek isteyenler kredi kartına 4 taksit de yaptırabilecek. Türk Kızılayı'na vekalet vererek kurban kestirmek isteyenler tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesaplarına, PTT Şubelerinde 2868 Nolu Kızılay posta çeki hesabına bağışta bulunabilecekleri gibi şubeler ve internet sitesi aracılığı ile de işlemlerini yaptırabilecek.

KİMSE YOK MU DERNEĞİ'NİN KURBAN BEDELİ 600 TL
Kimse Yok Mu Derneği de kurban bağış bedelini 600 TL olarak belirledi. Yurt dışı kurban bedelleri ise; Afrika- Asya 300 TL, Filistin 1000 TL, diğer ülkeler ise 450 TL.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.