Vekil adaylarını ağırladılar

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği sabah kahvaltılarının bu ayki konuğu Çerkezköy'deki siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adayları oldu. AKP, CHP, BBP, HAS Parti İlçe Başkanları ve MHP yöneticilerinin katıldığı yemeğe, Milletvekili Adayları Sait Yazı, Dr. Candan Yüceer, Salih Küpelioğlu, Tahir Eke ve Hasan Tüfekçi katıldı

Vekil adaylarını ağırladılar
07 Haziran 2011 Salı 00:00

KİMLER KATILDI?
Haftasonu Dernek Lokali'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya AKP İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP İlçe Başkanı Tahsin Çipli, BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, HAS Parti İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Akın, AKP 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı, CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer, BBP 1. Sıra Milletvekili Adayı Salih Küpelioğlu, HAS Parti 3. Sıra Adayı Tahir Eke, HAS Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Tüfekçi katıldı.
BİRARADA OLMAYI ARZU ETTİK
Gümüşhaneliler Derneği Lokali'ndeki kahvaltıya Gümüşhaneliler de büyük ilgi gösterirken, kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Tuncay Yegin, 12 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerden önce milletvekili adaylarını ve siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticilerini biraraya getirmeyi arzu ettiklerini belirterek, "Bugün bu arzumuzu gerçekleştirdik. Davetimize icabet eden tüm siyasi partilere ve onların değerli yöneticilerine, çeşitli siyasi partilerimizden aday olan milletvekili adaylarına çok teşekkür ediyorum" dedi.
HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Seçimlere kısa bir süre kaldığını da belirten Dernek Başkanı Tuncay Yegin, seçimlerin huzur ve güven içinde yapılmasını ve ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını da diledi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Kahvaltıya davet edilen siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adayları da Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tuncay Yegin ve yöneticilerine teşekkür ederek, "Böylesine güzel bir organizasyona davet ettiğiniz için teşekkür ederiz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.