Vekillerimiz yemin etti

22 temmuz Pazar günü yapılan 23. Dönem Genel seçimlerinde Tekirdağ'dan milletvekili seçilen AKP'li T. Ziyaeddin Akbulut, Necip Taylan, CHP'li Enis Tütüncü, Faik Öztrak ile MHP'den Kemalettin Nalcı, haftasonu düzenlenen yemin töreni ile yemin ederek, görevlerine başladılar.

Vekillerimiz yemin etti
07 Ağustos 2007 Salı 08:26

Cumartesi günü saat 15.00'da başlayan yemin töreninde Tekirdağ milletvekilleri ancak gece 00.15 sularında yemin edebildi. Yemin töreninde kürsüye ilk olarak AKP'li T. Ziyaeddin Akbulut çıkarken, MHP'den vekil olan Kemalettin Nalcı'nın ise yemin ederken aşırı derecede heyecanlandığı gözüktü.

Yemin metninin son kısmında aşırı derecede heyecanlanan MHP Milletvekili Nalcı, yerine dönerken Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tebrik edilerek, heyecanının yatışması sağlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.