Veliköy 5'ledi 5 - 3

Süper amatör ligde ikinci sırada bulunan temsilcimiz Veliköyspor geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Çorluspor'u ağırladı. Karşılaşmanın 6. dakikasında 0 - 2 geriye düşen Veliköyspor, bu dakikadan sonra mükemmel bir futbol ortaya koyarken karşılaşmayı 5 - 3 kazanarak şampiyonluk yolundaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Veliköy 5'ledi 5 - 3
28 Ekim 2008 Salı 00:00

Geriye düştüğü karşılaşmayı kazanmayı bilen Veliköyspor'da Hasan Barut sakatlanarak oyun dışı kaldı. Sakatlandığı dakikaya kadar mükemmel bir futbol ortaya koyan Hasan Barut, 2 mükemmel gol atarken, Musa'da özellikle frikikten attığı gol ile alkış aldı.

ÇORLUSPOR BİR ANDA 2 FARKI BULDU

Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte Veliköyspor ne olduğunu anlayamadan kalesinde golü gördü. Maçın 4. dakikasında Ahmet ceza sahasına ortaladı, Emre iyi yükseldi ve güzel kafa vuruşu ile takımını 0 - 1 öne geçirdi. Bu golden sonra Veliköyspor maçın başında yediği golün ardından rakip kaleye yüklenmeye başladı. 5. dakikada Veliköyspor'un Erkan ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 6. dakikada gelişen Çorluspor atağında Şerif defansın arkasına atılan topla buluştu. Kalesini terk ederek açıyı kapatmak isteyen Tamer'in üzerinden aşırtma vuruş yapan Şerif topu ağlara gönderdi 0 - 2.

HASAN BARUT FENA PATLADI

Karşılaşmada 0 - 2 geriye düşen temsilcimiz Veliköyspor şoku hemen atlatarak karşı atağa başladı. 19. dakikaya kadar sürekli rakip kaleye yüklenen Veliköyspor Hasan Barut ile bir çok pozisyondan yararlanamadı.

20. dakikada Özgür ceza sahasına ortaladı, Hasan Barut kaleye arkası dönük olduğu pozisyonda mükemmel bir vole vuruşu ile topu ağlara gönderdi 1 - 2.

Bu golden 5 dakika sonra Erkan bu kez ceza sahasına ortaladı, arka direkte Selami kafayı vurdu top önce direkten sonra kaleci Günay'dan döndü. Günay'dan dönen topu iyi takip eden Hasan Barut güzel bir plase ile topu bir kez daha ağlarla buluşturdu 2 - 2.

DEVRE BERABERE TAMAMLANDI

İlk yarının geriye kalan 20 dakikasında Veliköyspor maçın hakim tarafı olurken, Çorluspor'da zaman zaman yaptığı kontra ataklar ile gol aradı. 33. dakikada Erkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şut atmak yerine geriden gelen Hasan Barut'a pas vermeyi tercih edince Çorlspor'lu oyuncular araya girerek pozisyonu uzaklaştırdılar.

40. dakikada Boğaç Tamer ile karşı karşıya kaldı. Defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Boğaç kötü vurdu ve % 100'lük gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı berabere sonuçlandı.

MUSA'DAN GALİBİYET FÜZESİ

İkinci yarının başlaması ile birlikte Veliköyspor galibiyet golü için yüklenmeye başladı. 50. dakikada kazanılan serbest vuruşu Ferdi Musa'ya pas olarak kullandı. Musa'da yaklaşık 20 metreden çıkarttığı şut ile topu köşeden ağlarla buluşturdu ve takımını rahatlatan golü attı 3 - 2. Bu pozisyonda topsuz alanda yerde kalan Hasan Barut sakatlanarak oyun dışı kaldı .

55. dakikada kazanılan serbest vuruşu Özgür kullandı. Özgür'ün ceza sahasına yaptığı ortayı gerilerden gelen Selami Tunç ağlara göndererek takımını rahatlattı 4 - 2.

ÇORLUSPOR PENALTIDAN FARKI BİRE İNDİRDİ

Mükemmel bir oyun ile istediği skoru alan temsilcimiz Veliköyspor aradaki farkı yükseltmek için yüklenmeye devam etti. Zaman zaman kalesinde de pozisyon gören Veliköyspor 70. dakikada hakemin tartışılır penaltı kararı ile kalesinde 3. golü gördü 4 - 3.

Skorun 4 - 3 olması ile oyunun temposunu düşüren Veliköyspor geriye yaslanırken hızlı oyuncuları ile de rakip kalede tehlike yaratmaya devam etti.

90. dakikada kazanılan serbest vuruşu Musa kullandı. Musa yaptığı harika vuruş ile topu barajın üzerinden aşırtırken, Çorluspor ağlarını bir kez daha sarstı ve maçın skorunu tayin etti 5 - 3.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.