Veliköy Açık Hava Düğün Alanı tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi’nde yapımına kısa bir süre önce başlanan Açık Hava Düğün Alanının yapımı tamamlandı. Yaklaşık 800 metrekarelik alanda yapılan Açık Hava Düğün Alanı'nın yapımının tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi’ne bir de Kapalı Düğün Salonu yapılacağını açıkladı

Veliköy Açık Hava Düğün Alanı tamamlandı
28 Temmuz 2015 Salı 16:50

 YAZLIK DÜĞÜN SALONUNUN YAPIMI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi'ne ait Veliköy Mahallesi’nde bulunan Halı Saha ve Sosyal Tesislerin yanında bulunan yeşil alana kısa bir süre önce yapımına başlanan Açık Hava Düğün Alanı çalışmaları tamamlandı. İçerisinde Amfi tipi oturma düzeni, orkestra alanı, gelin ve damat odası ve güvenlik noktası bulunan yaklaşık 800 metrekarelik Açık Hava Düğün Alanı aydınlatma sistemleri ile Veliköy Mahallemizde yaşayan halkımızın hizmetine açıldı.

BİR DE KAPALI DÜĞÜN SALONU YAPILACAK

Açık Hava Düğün Alanı'nın hizmete girmesi ile birlikte Veliköy halkının düğün, nişan gibi cemiyetlerini burada yapabileceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza bir müjde daha verdi. Yapımı tamamlanan Açık Hava Düğün Alanı'nın yanında atıl durumda bulunan halı sahanın kaldırılarak yerine vatandaşlarımızın düğünlerini ve çeşitli etkinliklerini yapabilecekleri kapalı düğün salonu projesinin olduğunu da açıkladı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.