Veliköy Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı

Veliköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene ilki düzenlenen yaz spor okulu, bu yılda devam etti. Geçtiğimiz günlerde başlayan Veliköy Belediyesi yaz spor okulunda 20 öğrenci eğitim görüyor. Veliköyspor'un antrenörü Ahmet Sarı'nın eğitim verdiği derslerde öğrenciler futbolun ana temel kurulları, topla teknik, saha içerisinde yapılması gerekenler hakkında geniş bilgiler alıyorlar.

Veliköy Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı
06 Temmuz 2007 Cuma 08:25

Yaklaşık 1 ay sürecek olan kurs Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün, günde 1.5 saat süren dersler sabah saatlerinde 08.00 ile 09.30 arasında veriliyor.

İki yıldır yaz spor okulu açtıklarını bundan sonrada devam edeceğini belirten Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil "Çocuklarımıza, yavrularımaza karne hediyesi olarak yaz spor okulunu düzenledik. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlemiştik, bu senede bunu devam ettirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda da düzenleyeceğiz. Bizim yaz spor okulunu düzenlemekteki en büyük amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapmalarını sağlamak. Çünkü çocuklar yapacak bir şey bulamadıklarında internet cafelere, kahvehanelere gidiyorlar. Ama şimdi spor yaptıkları için bunlardan biraz olsun uzak duracaklar.

YETENEKLİLERİ YILDIZ VE MİNİK FUTBOL TAKIMINA ALACAĞIZ

Yaz spor okulundaki çocuklarımıza Veliköyspor'un Antrenörü Ahmet Sarı eğitim veriyor. Bu çocuklar futbol konusunda geniş bilgi ediniyorlar. Aralarından yetenekli olanları Veliköyspor'un yıldız ve minik futbol takımına alacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.