Veliköy doğalgazın mutluluğunu yaşadı?

Veliköy Beldesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilk abonelere doğal gaz verilmeye başladı. Beldede ilk gazın yanmaya başladığı Ömer Memiş’in evinde düzenlenen törende konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Bugün Veliköylülerin doğalgazla buluşmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi??

Veliköy doğalgazın mutluluğunu yaşadı?
28 Haziran 2011 Salı 00:00

Geçen yıl Aralık ayında başlayan Doğalgaz altyapı çalışmalarını tamamlanmasından sonra, Veliköy’de ilk aboneler doğalgaz kullanmaya başladı. İlk gaz, ilk abone olmasından dolayı Ömer Memiş’in evinde düzenlenen törenle yakıldı.
?ABONE SAYISI HIZLA ARTACAKTIR?
Törende tesisatın son olarak kontrol edilmesinden sonra Ömer Memiş’in mutfağındaki ocak doğalgazla yakıldı. Burada yaptığı konuşmada Veliköy’e önemli bir hizmeti daha kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hanefi Belindir, “2010 yılının sonunda başlatılan çalışmanın sonucunda 27 kilometrelik altyapı ile Veliköy’ün tüm cadde ve sokakları gazlanmış oldu. 1-2 aylık gecikmeyle de olsa bu hizmeti halkımıza sunuyoruz ve Veliköylülerin doğalgaz kullanmaya başlamasının mutluluğunu yaşıyoruz. İlk olarak Ömer Beyler bu imkandan yaralanmaya başladılar. Doğalgaz çevrenin korunması açısından da oldukça önemlidir. Çevre kirliliği ile mücadele ve çocuklarımıza daha temiz bir dünya bırakmak için doğalgaz kullanımı daha fazla artırmamız gerekiyor. Şu anda 365 olan abone sayımız hızlı bir şekilde artarak, ilerleyen dönemde 1000- 1500’lere ulaşacağını düşünüyorum” dedi. ?
365 HANE DOĞALGAZ KULLANIYOR?
Doğalgaz’ın Veliköy’e hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Gazdaş Çerkezköy İç Tesisat Biriminden Nabi Keten ise, “27 Kilometrelik bir alt yapı çalışması ile Veliköylülere doğalgaz hizmetini sunduk. Şu anda Veliköy’de 365 kişinin gaz kullanım sözleşmesi bulunuyor ve bu imkândan yaralanıyorlar. 165 vatandaşımızın işlemleri başlatıldı ve en kısa zamanda doğalgaza kavuşacaklar. Bu sayının önümüzdeki dönemde hızlı bir şekilde artacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. ?
İKİNCİ ABONE DE ZİYARET EDİLDİ
Hanifi Belindir ve Gazdaş yetkilileri ilk aboneye doğalgaz verilmesinden sonra, ikinci abone olan İbrahim Çağlar’ın evini ziyaret ettiler. Burada Gazdaş ekiplerini çalışmalarını yerinde izleyen Belindir, kontrollerin tamamlanmasından sonra, hayırlı olması temennisi ile ikinci abonenin de doğalgaz açma işlemini gerçekleştirdi. Belindir, Veliköylülerin kısa sürede doğalgaza geçerek sağlıklı, kaliteli ve çevreci olan bu hizmeti en iyi şekilde kullanacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.