Veliköy Düğün Salonu’nun temeli atıldı

Çerkezköy Belediyesi ekiplerince Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki 610 ada 2 parselde yapımına başlanan Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nun temeli atıldı

Veliköy Düğün Salonu’nun temeli atıldı
23 Mart 2017 Perşembe 15:15

VELİKÖY MAHALLE EVİ DE BURADA YER ALACAK
2 milyon 139 bin bedel ile ihale edilen ve inşaat çalışmaları bu ay başlayan Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nun Eylül ayının ikinci yarısından itibaren vatandaşların hizmetine açılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapalı Düğün Salonu inşaatının içerisinde Veliköy Mahalle Evi’nin de olduğunu belirterek, “Toplam 1700 metrekare kapalı alanı bulunacak olan Veliköy Düğün Salonumuzun içerisinde yer alacak Mahalle Evimizde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar ve kantin de bulunacak” dedi.
MODERN VE FERAH BİR DÜĞÜN SALONU OLACAK
Tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı Veliköy Düğün Salonu’nun 840 metrekarelik bir alanı olacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veliköy Düğün Salonumuzun inşaatını Eylül ayı başına kadar tamamlayıp çevre düzenlemesini bitirdikten sonra Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Burada vatandaşlarımız düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini modern ve ferah bir ortamda yapabilecekler” dedi.
MUTLU GÜNLERİMİZDE HEP BİRLİKTE OYNAYACAĞIZ
Veliköy Mahallesi’ne daha önce açık hava düğün alanı yapıldığını; şimdi ise Kapalı Düğün Salonu ve Mahalle Evi’nin yapımına başlandığını belirten Başkan Akay, “İlk Mahalle Evimizi Veliköy’de açmıştık. O günlerde sayıları üçler-beşler ile telaffuz edilen kursiyer sayısı artık binlerle ifade ediliyor. Bu açıdan da Veliköy bizim için ayrı bir önem ve anlam ifade ediyor. İnşallah Kapalı Düğün Salonumuz ve Mahalle Evimiz tamamlandıktan sonra daha farklı branşlarda kurslar açmaya devam edeceğiz. Buradan bir kez daha Kapalı Düğün Salonumuzun projelendirilmesi ve bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Eylül ayının ikinci yarısında Düğün Salonumuzun açılışını yapacağız ve mutlu günlerimizde hep birlikte bu salonda oynayacağız” ifadelerini kullandı.
VELİKÖYLÜ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından kurban kesildi, dua edildi ve sembolik olarak ilk harç atıldı. Daha sonra temel atma törenine katılan Veliköylü vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Akay, özellikle Veliköylü kadınların istek ve taleplerini dinleyerek, gerekli çalışmaların yapılması talimatlarını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.