Veliköy PTT acentesine kavuşuyor

PTT Genel Müdürlüğü'nce il ve ilçe merkezleri dışında PTT Şubesi bulunmayan belde ve köylerde PTT hizmetlerinin yürütülmesi için açılmasına ihtiyaç duyulan aceneliklerinden birtanesi 2 hafta sonra Veliköy'e açılıyor.

Veliköy PTT acentesine kavuşuyor

VELİKÖY'E ACENTE AÇACAK KİŞİ ASLIHAN VARDAR

Veliköy'e kısa bir süre sonra Aslıhan Vardar tarafından acente açılacak ve Veliköy'lü vatandaşlar PTT işleri için artık Çerkezköy'e veya Kızılpınar'a kadar gitmeyecek.

2 hafta sonra açılacak acentelik için Çerkezköy PTT Şubesi'nde PTT işlemleri hakkında eğitim almaya başlayan Veliköy PTT acentesi Aslıhan Vardar, Veliköy'de PTT acente yerini tuttuklarını ve içinin döşendiğini belirterek kursun tamamlanmasından sonra hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.

Veliköy'deki acentenin Yeni Cami karşısında olduğunu belirten Aslıhan Vardar, "İşlemlerimi tamamladıktan sonra 2 haftalık PTT işlemleri hakkında eğitim almak için PTT Çerkezköy Şubesi'ne geldim. 2 haftalık eğitimin ardından Veliköy'de vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağız.

ARTIK PTT İŞLEMLERİ İÇİN VELİKÖY DIŞINA ÇIKILMASINA GEREK KALMAYACAK

Amacımız Veliköy halkına hizmet etmek. Bundan sonra vatandaşlar PTT işlemlerini yaptırmak için Kızılpınar'a ya da Çerkezköy'e kadar gitmeyecekler. Çünkü PTT acentemizde PTT ile ilgili bütün işlemleri yapacağız" dedi.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz vatandaşlar ise hem zaman kazanacaklarını hem de işlemlerini Veliköy dışına çıkmadan yapabileceklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "PTT acenteligi buraya açıldığı zaman bizler için çok iyi olacak. PTT ile küçük bir isimiz olsa bile Çerkezköy'e veya Kızılpınar'a gitmek zorunda kaliyorduk. 2 hafta sonra PTT işlemlerimiz için Veliköy dışına çıkmamıza gerek kalmayacak" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.