Veliköy sakinleri iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Fatih ve İstasyon Mahallelerinin ardından 3’üncü iftar sofrası Veliköy Mahallesi’nde kuruldu

Veliköy sakinleri iftarda bir araya geldi
23 Mayıs 2018 Çarşamba 13:51

SOFRALAR KURULUYOR, GÖNÜLLER BİR OLUYOR
 ‘Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor’ sloganı ile düzenlenen Veliköy Mahalle iftarına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Meclis Üyeleri ve yüzlerce Çerkezköylü katıldı.

SEVGİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA RUHUNA KATKIDA BULUNUYORUZ
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu yıl ilk mahalle iftarımızda Veliköy Mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.