Veliköy’de adresler değişti mi?

30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte kapatılan Veliköy Belediyesi sonrası Çerkezköy’e mahalle olan Veliköy’de adresler değişmedi. Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, yeni adreslerin nasıl yazıldığını gösterdi

Veliköy’de adresler değişti mi?
24 Temmuz 2014 Perşembe 07:28

Çerkezköy’ün yeni mahallelerinden Veliköy’de adres değişikliği yaşandı mı? Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak’a sorduk. Albayrak, hemen hemen aynı adresin devam ettiğini ancak mahalle isimlerinin kalktığını söyledi.
BENİM ADRESİM ŞİMDİ BU
Veliköy, yerel seçimlerin ardından belde olmaktan çıkarken Çerkezköy’e mahalle olarak bağlandı. Bu değişimle birlikte bazı vatandaşlar, söz konusu bölgede adres değişikliklerinin nasıl yansıdığını sormaya başladı. Vatandaşlara önümüzdeki günlerde olası adres karmaşasına mahal vermemek için mahalle muhtarı Ersan Albayrak ile oturduk adres değişikliklerini konuştuk. Muhtar Ersan Albayrak, kendi adresini örnek vererek adres değişikliklerinde yaşanan gerçekliği anlattı. Albayrak, “Benim önceden adresim Veliköy Beldesi Mimar Sinan Mahallesi Vatan Caddesi No:56 diye geçiyordu. Şimdi ise Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi No:56 olarak yazılıyor. Burada sadece Mimar Sinan Mahallesi kalktı” diye konuştu.
4 MAHALLE VARDI
Veliköy’de Belediye kapanmadan önce 4 mahallenin olduğunu hatırlatan Ersan Albayrak, bunları şöyle sıraladı: “Benim Muhtarlığını yaptığımız Mimar Sinan Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Orhan Gazi Mahallesi vardı. Şimdi bu mahalleler yok. Adres verilirken Veliköy’ün tamamına Veliköy Mahallesi deniyor. Sonrası cadde ve sokak isimleri aynı, eskiden olduğu gibi yazılıyor.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.