Veliköy'de festival zamanı

Veliköy Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve artık geleneksel hale gelen Veliköy Belediyesi 5. Keşkek ve Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri yarın yapılıyor

Veliköy'de festival zamanı
18 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

HERKES DAVETLİ
Veliköy Belediyesi'nin düzenlediği 5. Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivali yarın yapılıyor. Yarın yapılacak Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivali kapsamında motokros akrobasi gösterisinin de yapılacağını belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Yarın yapılacak olan motokros akrobasi gösterisine, Yağlı Güreş Şöleni'ne ve Keşkek Festivali'ne tüm bölge halkı ve hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.
MOTOKROS DA VAR
Bu yıl 5.sini düzenleyecekleri Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivali hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Motokros alanımız, Güreş Sahamız hazırlandı. Keşkek Festivali içinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Festivalin bir şölen havasında geçmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.
ŞENLİK HAVASINDA GEÇMESİNİ ARZU EDİYORUZ
Bu yıl beşincisi düzenleyecekleri Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivali'nin yine muhteşem bir atmosferde gerçekleştirmek için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Belindir, "Yarın beşincisini düzünleyeceğimiz Veliköy Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivali'nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Veliköy halkının, çevre il, ilçe ve beldelerden gelen konuklarımızın katılımı ile bir şenlik havası içinde geçmesini bekliyoruz" dedi.
BEYLİK ÇAYIRI'NDA YAPILACAK
5. Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivali'nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Veliköy Sanayi Yolu'nun hemen yanındaki (Halk arasında eski Askeriye Yeri) alanda düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Belindir, Keşkek Festivali kapsamında yağlı güreşler düzenleyeceklerini ve yeni Güreş Ağası'nı seçeceklerini belirterek şunları söyledi:
HAZIRLIKLAR TAMAM
    "5. Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Keşkek Festivalimizin hazırlıkları tamamlandı. Amacımız yarın Veliköy ve bölge halkının pikniğini yapabileceği, güreşini seyredebileceği, güzel bir gün yaşamalarını sağlamak.
MOTOKROS İLE BAŞLAYACAK
    Yarın festivalimiz saat 12.00'da Güreş Alanı'nın altında düzenleyeceğimiz motokros akrobasi gösterisi ile başlayacak. Bu heyecanı ve adrenalini yüksek olan etkinliği herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Daha sonra festivalimiz Güreş Sahası'nda devam edecek.
BAŞPEHLİVANLIK İÇİN KİM ER MEYDANI'NA ÇIKACAK?
    Yarın yapacağımız Keşkek Festivali'nde ayrıca yine Ağalık seçimi de olacak. Yarın yapılacak olan güreşlerde Şaban Yılmaz, Fatih Atlı, Bayram Ertan, Ahmet Yavuz, Nail Kurt, Cengiz Zengin, Fevzi Çakır, Murat Gençtürk ve Serhat Gökmen Başpehlivan olmak için er meydanına çıkacaklar. Tüm güreşseverleri ve motokros tutkunlarını yarın Veliköy'e davet ediyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.