Veliköy’de göz muayenesi

Avrupa Göz Merkezi Veliköylü vatandaşları ücretsiz göz muayenesinden geçirdi.

Veliköy’de göz muayenesi
06 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Veliköy Belediyesi ve Avrupa Göz Merkezi işbirliği çerçevesinde Veliköy’deki 200’ü aşkın vatandaş Pazartesi günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz göz muayenesinden geçirildi. Göz Doktoru Kazım Savcı ve yardımcıları tarafından gerçekleştirilen ve göz taramasından farklı olan muayenede vatandaşlara göz numara ölçümü ve ilerlediği takdirde görme kaybına neden olabilecek göz tansiyonu ölçümü uygulanarak gözlerinde herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığı kontrol edildi. Yapılan kontrollerin ardından gözünde sorun bulunan 75 vatandaşın isimleri alınırken, tedavi olmak isteyen vatandaşların Veliköy Belediyesi tarafından Avrupa Göz Merkezi’ne ücretsiz olarak götürüleceği ve burada yine ücretsiz olarak tedavi olacakları ifade edildi. Gözlerini kontrol ettirenler arasında Veliköy Belediye Başkan Vekili Adem Yıldırım da yer aldı.
HER AY TEKRARLANACAK
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Avrupa Göz Merkezi Proje Direktörü Serap Gündoğmuş, Belediyelerle görüştükten sonra, vatandaşlara ücretsiz muayene hizmeti verdiklerini belirtirken, her ayın ilk pazartesi günü bu uygulamayı Veliköy’de tekrarlayacaklarını ifade etti. Gündoğmuş ayrıca, Avrupa Göz Merkezi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye’deki engelli çocukların göz muayenelerini yaptıklarını da dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.