Veliköy'de öğrenciler yararına kermes açıldı

Veliköy Mimar Sinan Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu tarafından öğrenciler yararına kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek olan gelirin ihtiyaz sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağı açıklanırken, kermese Veliköy halkı yoğun ilgi gösterdi

Veliköy'de öğrenciler yararına kermes açıldı
29 Mayıs 2012 Salı 08:21

Veliköy Mimar Sinan Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu tarafından öğrenciler yararına kermes düzenledi. Veliköy Belediyesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan Hürriyet Meydanı'ndaki Aile Çay Bahçesi'nde tertip edilen ve 25 Mayıs–3 Haziran tarihleri arasında açık olacak olan Veliköy Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Kermesi'nde el emeği göz nuru, hepsi birbirinden değerli el işlemelerinin yanı sıra, gıda, giyim ve bir çok hediyelik eşya yer aldı.
İLGİ YOĞUN OLDU
Gelirinin tamamı öğrencilere aktarılacak olan kermes açılışına ilgi oldukça yoğundu. Kermeste açılış konuşmasını Belediye Başkanı Hanifi Belindir yaparken,  Çerkezköy İlçe eski Müftüsü Musa Doğruer açılış öncesi Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu.
Kermesin açılışının ardından Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve beraberindekiler kermesi gezerek, alış-veriş yaptılar ve kermese katkıda bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.