Veliköy'de öğrenciler yararına kermes açıldı

Veliköy Erkek Öğrenci Yurdu Yönetimi tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Veliköy Hürriyet Parkı'nda düzenlenen kermes dualarla açılırken, gıdadan çeyize, giyimden muhtelif eşyalara kadar bir çok ürün halkın beğenisine sunuldu

Veliköy'de öğrenciler yararına kermes açıldı
14 Nisan 2014 Pazartesi 07:58



KATILIM YOĞUN OLDU
Veliköy Erkek Öğrenci Yurdu Yönetimi tarafından yurtta okuyan öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Cuma günü Cuma namazı çıkışında dualarla açılışı gerçekleştirilen Kermese Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Yurt Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
10 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK
Kermes hakkında bilgi veren Veliköy Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Cihan, "Kermesimizi öğrencilerimizin yararına tertip ettik. Veliköy halkımızın katkılarıyla gıdadan giyime, çeyizden muhtelif ürünlere kadar zengin çeşitleriyle 10 gün boyunca açık kalacak. Sabah saat 09.00'da açacağımız kermesimiz akşam saat 20.00'a kadar halkımızın hizmetinde olacak" dedi.
YEMEK DUASI YAPILDI
Dualar eşliğinde açılan kermeste davetlilere ikramda bulunulduktan sonra yemek duası yapıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ile kermesi gezdikten sonra Veliköy'den ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.