Veliköy'de okul yetişiyor

Veliköy Belediyesi tarafından yaklaşık 3 yıl önce temeli atılan 16 derslikli Veliköy Belediyesi İlköğretim Okulu 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı başında hizmete giriyor.

Veliköy'de okul yetişiyor
14 Haziran 2011 Salı 00:00

BİR AYA  KADAR BİTER
Kaba inşaatı biten okulun ince işçiliğinde çalışmalar sona doğru gelirken, okul inşaatında Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte inceleme yapan ve inşaatın üstlenici firma yetkilileri ile görüşen Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Okulumuzdaki çalışmalar sanıyorum en geç 1 ay içinde biter ve okulumuz açılışa hazır hale gelir" dedi.
16 ARTI 5 DERSLİK
Okulun 16 derslikli olduğunu ve laboratuarlar ve atölyeler ile birlikte toplam da 21 dersliğin olduğunu belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Okulumuz hizmete girdiği zaman gerek içi, gerekse de dışı ile özel bir kolej hüviyetinde olacak.  Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık" dedi.
HAZİRAN SONUNDA BİTİYOR
Gerek üstlenici firmadan kaynaklanan nedenler, gerekse de göreve geldikleri zamanki mali tablodan dolayı okul inşaatının biraz geciktiğini belirten Başkan Belindir, "Tüm olumsuzluklar ve süreç bitti. Artık oklun açılışı için geriye sayım başladı. Müteahit firma kalan işleri Haziran ayı içinde bitirerek, okulu bize teslim edeceğini deklere etti" dedi.
MECLİS ÜYELERİ MEMNUN
Okul inşaatını Başkan Belindir ile birlikte gezen Belediye Meclis Üyeleri de okulun son durumu hakkında bilgi sahibi olurken, "Gerçekten güzel ve kaliteli olmuş. Veliköyümüze yakışan bir okul oldu. İnşallah burada çocuklarımız en iyi eğitim ve öğretimi alarak, vatanımıza, milletimize faydalı birer birey olurlar" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.