Veliköy’de Yaz Spor Okul

Veliköy Belediyesi’nin öğrencilerin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla açtığı Yaz Spor Okulları beklenen ilgiyi görmedi.

Veliköy’de Yaz Spor Okul
06 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Veliköy Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ve 4 farklı branşta öğrencilere eğitim veren Yaz Spor Okulları’na sadece 30 öğrencinin kayıt yaptırması sonucu kurslara ilgi beklenilenden çok daha az oldu.
SADECE 30 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI
Yaz Spor Okulları Antrenörü Ahmet Sarı, Temmuz ayı başında faaliyet göstermeye başlayan Yaz Okulları’na sadece 30 öğrencinin kayıt kaptırdığını belirterek, Yaz Okulları’nın Kuran Kurslarıyla aynı döneme denk gelmesinin bu durumu etkilediğini ifade etti.
4 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR
Yaz Okulları’nın masa Tenisi, satranç, voleybol ve futbol olmak üzere toplam 4 branşta eğitim verdiğini belirten Sarı, “Eğitimlere geçtiğimiz hafta başladık. Sayı az olsa da kurslara gelen sporculara gerekli çalışmalarla temel bilgileri vermeye çalışıyoruz. Çocuklar bir aylık sürecek kurslar boyunca yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek hem bedensel hem de zihinsel açıdan kendilerini geliştirecekler ” dedi. Kurslara özellikle kız öğrencileri çekmeye çalıştıklarını vurgulayan Ahmet Sarı istedikleri sonucu alamadıklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.