Veliköy’e 30 dönümlük yaşam alanı ​

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi’nde Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde oluşturulan 30 dönümlük mesire alanında devam eden park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını inceledi

Veliköy’e 30 dönümlük yaşam alanı ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:32

30 DÖNÜMLÜK BİR YAŞAM ALANI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Veliköy Mahallesi’nde bulunan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu üzerinde oluşturulan 30 dönümlük mesire alanında park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yeni yaşam alanının Veliköy Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılacağını kaydeden Başkan Akay, “Park alanı içinde piknik masaları, oturma grupları, çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası ve tenis sahası bulunacak” dedi.

İÇERİSİNDE SPOR SAHALARI DA OLACAK
Veliköy Mahallesi sakinlerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir alana en kısa zamanda kavuşacaklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz park alanı içinde kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Çevre düzenleme, oyun grupları, piknik masaları ve oturma gruplarının monte edilmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ayrıca burada mini bir futbol sahası, mini basketbol sahası ve tenis sahası yapım çalışmaları da devam ediyor. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni mesire alanımız vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.