Veliköy’e Karakol yapılması planlanıyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Başkanlığı’nda Çerkezköy’de yeni bir Jandarma Karakolu yapılması için toplantı gerçekleştirildi. Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz ve Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı

Veliköy’e Karakol yapılması planlanıyor
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:38

 Toplantıda konuşan  Kaymakam Metin Kubilay, “Çerkezköyümüz önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olmasından dolayı büyük bir göç almaktadır. Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile Veliköy ve Kızılpınar beldeleri de mahalle statüsüne getirilerek Çerkezköy’e bağlandı. Büyük bir özveri ile çalıştıklarını bizzat müşahede ettiğim İlçe Jandarma Komutanlığının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Veliköy’de yeni bir Jandarma Karakolu yapılması çalışmalarına başladık. İlçe Jandarma Komutanlığının mesafe olarak Velköy ve Kızılpınardan uzak olmasından dolayı ve artan nüfus artışına cevap verebilmesi için yeni bir karakolun yapılması gereklidir. Bu amaçla Çerkezköy Belediyesi tarafından yer tahsisi çalışmalarının yapılabileceğini” söyledi.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine büyük önem verdiğini söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Bu amaçla canla başla çalışan Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Güvenliğimiz için gece gündüz çalışan bu kurumlarımızın daha iyi fiziki imkanlara kavuşması için elimizden geleni yapmalıyız. Yeni karakolun yapılması için yürüttükleri çalışmalarından dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıdan sonra Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay beraberindeki heyetle beraber yeni Jandarma Karakolu yapılması düşünülen arsayı gezerek incelemelerde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.