Velilerin talebi göz ardı edilmemeli

Fevzipaşa İlkokulu ana binasının ilkokul, yeni yapılan ek binanın da ortaokul olarak devam etmesini isteyen öğrenci velileri topladıkları imzaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ederek konunun biran önce çözüme kavuşturulmasını istemişlerdi. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, müfettişler tarafından gerekli incelemelerin devam ettiğini belirterek, velilerin talepleri göz önüne alınarak gerekli kararın verilmesi gerektiğini ifade etti.

Velilerin talebi göz ardı edilmemeli
20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:07

 
MÜFETTİŞ İNCELEMELERİ DEVAM EDİYOR
Fevzi Paşa İlkokulu'nun bahçesine yapılan ek binanın, ortaokul olmasını isteyen veliler, topladıkları 800 imzayı kısa bir süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmişlerdi. Konu hakkında düşüncelerine başvurduğumuz Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, verilecek olan kararın vatandaşların talebi doğrultusunda olması gerektiğine inandığını belirterek, “İmzalar İl Milli Eğitim müdürlüğüne gitti ve gerekli değerlendirmeler yapılıyor. Bu konu da neye karar verildiğini bizde bilmiyoruz. Bizler orada alınacak olan kararın vatandaşın isteği doğrultusunda olmasını isteriz. Buna karar verecek olan merci biz değiliz. Müfettişler gerekli incelemeleri yapıyorlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda karar verilirse bence yerinde bir karar olur” diye konuştu.
VATANDAŞIN TALEBİNE GÖRE KARAR VERİLMELİ
Konu hakkında detaylı bilgi almak için İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı arayan Kaymakam Kubilay, vatandaşların taleplerine kulak verilmesi gerektiğini bir kez de Hüseyin Erdoğan’a ileterek, “Vatandaşlar ortaokul olması yönünde talep bildiriyor. Hem ilkokul hem de ortaokul olarak devam edilsin diye bir talep var. Milli Eğitim Müdürümüzden aldığım bilgiler doğrultusunda henüz bir karar verilmemiş ve incelemeler devam ediyormuş. Toplanan dilekçeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiş ve konu incelendikten sonra teftiş raporlarına göre il milli eğitim müdürlüğü karar verecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.