Vergi Dairesi'nden Azcan'a plaket

Çerkezköy Vergi Dairesi'nin geçtiğimiz yıl açıkladığı 2010 yılı gayri menkul sermaye iradı vergi rekortmenleri listesinde 3. sırada olan Ahmet Azcan, Çerkezköy Dairesi Müdürlüğü tarafından plaket ile onurlandırıldı.

Vergi Dairesi'nden Azcan'a plaket
08 Mart 2012 Perşembe 00:00

HEP İLK 100 İÇİNDE YER ALIYORUM
Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek'in elinden plaketini alan Ahmet Azcan, "Vergi Dairesi bu plaket ile beni onurlandırdı, gururlandırdı. Ticari hayatımda da hep açıklanan vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 içinde yer alıyordum, ticari hayatımı bitirdikten sonra da gayri menkul sermaye iradı listesinde yer almaya başladım" dedi.
AZCAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
2009 yılı başında ticari hayatını sonlandırdığını ve Meclis Üyesi olduktan sonra ticareti bıraktığını kaydeden Ahmet Azcan, "Belediye Başkan Vekilliği görevi, İmar Komisyon Başkanlığı gibi görevler verilince ticari hayatımı tamamen bitirdim. Çünkü hem ticaret, hem de bu görevleri yapmak sansasyona, yanlış anlamalara neden olabilirdi. Belediye'nin içinde aktif olarak görev yaptığım için ticaret ile siyasetin birarada ve rant olarak değerlendirileceğini düşündüğüm için ticari hayatımı bitirdim" dedi.
MUTUL VE GURURLUYUM
Elde ettiği kira gelirleri ile 2010 yılında gayri menkul sermaye iradı vergi rekortmenleri listesinde 3. sırada yer aldığını belirten Ahmet Azcan, "İnşallah hep ilk 10 içerisinde yer alırım. Vergisini düzenli ödeyen her Türk vatandaşı gibi mutlu ve gururluyum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.