Veysel Karani Camii inşaatına yardım bekleniyor

Karaağaç Beldesi, Atatürk Mahallesi'nde yapılan Veysel Karani Camii'nin inşaatı devam ederek, inşaatın hız kazanması için yardımların olması gerektiği belirtildi.

Veysel Karani Camii inşaatına yardım bekleniyor
23 Temmuz 2007 Pazartesi 07:43

Hayırsever vatandaşların yardımları ile yaptırılan Veysel Karani Camii'nin inşaatına son aylarda yardımların azalmaya başladığını ve bu yüzden işlerin durduğunu belirten Veysel Karani Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ensari Şimşek, "Mahallemize cami kazandırmak için yapımına başlanan camimizin inşaatı yardımların gelmemesinden dolayı son zamanlarda yavaşlamıştı. Camii inşaatımıza yardımlar son zamanlarda azaldı. Bu yüzden camimizin inşaatında şuanda çalışmalar yapılmıyor" dedi.

Ücretsiz çalışan işçilerinde yaz aylarında işlerinde olmasından dolayı inşaatta çalışma yapılmadığını belirten Veysel Karani Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ensari Şimşek "Bu mahallenin camii ihtiyacı Veysel Karani Camii'nin ibadete açılması ile biraz olsun giderildi. Şimdi amacımız camiinin üst taraflarını tamamlamak. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız var.

Bizler müslüman insanlarız ve cami, mescit gibi yerler bizler için son derece önemli yerlerdir. İnşaatımıza yardım için birçok fabrikaya gittik, bazıları kapıdan içeri girmemize izin vermedi, bazıları da yardım edeceklerini söylediler.

ACİL DEMİR VE BETON YARDIMLARI GEREKİYOR

Uzun zamandır bu alanda eksikliğini hissetiğimiz ve dile getirdiğimiz camimizi ibadete açtık. Camimizin üst katlarının da tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Eğer inşaatımıza malzeme yardımı olursa daha iyi olur ama para yardımı yapanlarında paralarını makbuz karşılığı alıyoruz.

Şuan camiimizin üst taraflarını yapmak için acilen 10 ton demir ve betona ihtiyacımız var. Zaten caminin asıl inşaat kısmı şimdi başlıyor. Ayrıca camiimizin bu aşamaya gelmesinde büyük katkıları olan ve camiinin inşaatında çalışan işçilerde yaz aylarının gelmesiyle birlikte kendi işlerine gittiler. Yine de onlara çok teşekkür ediyorum, şimdiye kadar bir kuruş para almadan camiimizin inşaatında çalıştılar" dedi.

Şimdiye kadar yardım eden hayırsever vatandaşlara ve çalışanlara teşekkür eden Veysel Karani Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ensari Şimşek, "Camimizin bu aşamaya gelmesinde büyük katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara ve çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. Camiize hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyoruz. Yardım etmek isteyenler 758 26 97 ve 0 532 783 77 98 nolu telefonlardan ulaşabilirler. Yardımlar gelmeye başladığında tekrardan çalışmalara başlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.