Vezirköprülüler Bozaba'da buluştu

Çerkezköy Vezirköprülüler Kültürel ve Dayanışma Derneği'nin Bozaba Piknik ve Mesire Alanı'nda bu yıl 3.'sünü düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen pikniğe Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve çevre ilçe ve beldelerde yaşayan binlerce Samsunlu ve Vezirköprülü katıldı.

Vezirköprülüler Bozaba'da buluştu
03 Temmuz 2007 Salı 08:29

Çerkezköy Vezirköprülüler Kültürel ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Büyükyoncalı Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Milletvekili Adayları Kemalettin Nalcı. Fikri Güzel, Sait Yazı, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan İnce, MHP İllçe Başkanı Mustafa Ordu gibi birçok siyasinin yanısıra sanatcılar da katıldı.

Çerkezköy Vezirköprülüler Kültürel ve Dayanışma Derneği'nin Bozaba Piknik ve Mesire Alanı'nda düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi amaçlanan pikniğe Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve çevre ilçe ve beldelerde yaşayan binlerce Vezirköprülü katıldı.

BESTE ÇOŞTURDU

Çerkezköy Vezirköprülüler Kültürel ve Dayanışma Derneği'nin ev sahipliğini yaptığı piknik Türk Halk Müziği Sanatçısı Beste'nin verdiği konser ile başladı. Ardından Dernek Başkanı Mustafa Çiftçi kısa bir selamlama ve hoşgeldin konuşması yaptı.

AĞA EROL BUZ OLDU

Konuklara yapılan ikramın ve karşılamaların ardından yapılan Piknik Ağalığı arttırmasını 6 bin YTL ile Erol Buz alarak, 2007-2008 sezonunun Piknik Ağası oldu.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Ağalık arttırmasının ardından sahne alan sanatçılar pikniğe katılan Vezirköprülülere unutulmaz bir gün yaşatırlarken, pikniğe katılanlara yemek ve içecek servisi de yapıldı ve Bozaba Piknik ve Mesire Alanı tam manası ile panayır yerine döndü. Pikniğe çok sayıda siyasetçi ve işadamı ile bürokratta katılırken, pikniğe SMilletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Büyükyoncalı Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Milletvekili Adayları Kemalettin Nalcı. Fikri Güzel, Sait Yazı, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan İnce, MHP İllçe Başkanı Mustafa Ordu, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Demir, M. Salih Yüzbaş, Dernek eski Başkanı Mikail Ünlü ile Samsunlular ve Vezirköprülüler katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.