Vezirköprülüler geleneksel iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Gönlübol Lokantası'nda düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Vezirköprülüler bir araya geldi

Vezirköprülüler geleneksel iftarda bir araya geldi
22 Temmuz 2014 Salı 07:49

KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yılda Gönlübol Lokantası'nda verildi. Yoğun katılımın yaşandığı iftar yemeğine Çerkezköy’de yaşayan Vezirköprülülerin yanı sıra Kapaklı’da ikamet eden çok sayıda Vezirköprülü vatandaş ve işadamları katıldı.
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız ve derneğin yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendiler. Mübarek Ramazan ayında hemşerilerini bir araya getirmek amacı ile iftar yemeği verdiklerini belirten Dernek Başkanı Dursun Yıldız, “davetimize icabet edip katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizi bundan sonraki yıllarda da ara vermeden devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.