Vezirköprülüler’de Turgut Fiş dönemi ​

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7. Olağan Kongresi Dernek Lokali’nde yapılırken, Dernek Başkanlığı görevine Turgut Fiş seçildi

Vezirköprülüler’de Turgut Fiş dönemi ​
10 Aralık 2018 Pazartesi 10:35

DAHA DİNAMİK ARKADAŞLARA BIRAKIYORUM
Divan Başkanlığı’nı Beytullah Coşkun’un yaptığı Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Dernek Başkanı Dursun Yıldız, uzun yıllardır Dernek Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, “Dernek Başkanlığım süresince beni yalnız bırakmayan, her zaman yanımda olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Üyelerimize ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Başkanlığı Aday olmayacağım. Görevi yeni, daha dinamik arkadaşlara bırakıyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız ile Yönetim Kurulu’na hizmetleri ve emekleri için teşekkür eden Divan Başkanı Beytullah Coşkun, görevi devir alacak yeni Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanının da bayrağı daha iyi yerlere taşıyacaklarına yürekten inandığını ifade etti. Eski Dernek Başkanlarından Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çiftçi de Dernek Başkanı Dursun Yıldız ve Yönetim Kurulu’na gösterdikleri gayret ve azimden dolayı teşekkür ederek, yeni görevi devir alacak Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİLER
Kongreye katılan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Enver Bayram, Kapaklı eski Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Bilal Acar, Hasan Saraçoğlu, Kenan Çetin de kısa birer selamlama konuşması yaparak, Dernek Başkanı Dursun Yıldız ve ekibine teşekkür ederek, görevi devir alacak yeni ekibe de başarılar dilediler.

OY BİRLĞİYLE SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından Derneğin Faaliyet raporu, Gelir-Gider Raporu, Kesin Hesap Raporu, Denetim Kurulu Raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi. Raporların kabul edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Dernek Başkanlığı görevine Turgut Fiş oy birliği ile seçildi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞINA SÖZ VERDİ
Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanlığı’na seçilen Turgut Fiş, Derneğin kurulmasından bugünlere gelmesine emeği geçen herkese teşekkür ederek, ekibi ile birlikte Derneği daha iyi yerlere getirmek için canla başla çalışacağına dair söz verdi. Turgut Fiş Başkanlığı’ndaki Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. İsmail Yıldız, Dursun Yılmaz, Kerim Akdoğan, Selami Yıldız, Mustafa Yıldız, Abdülkadir Türk.
Dilek ve temennilerin ardından Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kongreye katılan siyasilere, sivil toplum örgütü temsilcilerine ve üyelerine Bafra Pidecisi’nde bir yemek verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.