Vezirköprülülerden Akay’a teşekkür

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Vezirköprülülerden Akay’a teşekkür
31 Aralık 2018 Pazartesi 11:03

MAKAMINDA AĞIRLADI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Akay’ın geçtiğimiz günlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş, “Biz de bugün hem Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunmak hem de derneklere olan katkılarından dolayı teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Derneklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Akay ziyaret sonunda Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş ve yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.