Vezirköprülülerden Kaymakam Yüzer'e ziyaret

Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler

Vezirköprülülerden Kaymakam Yüzer'e ziyaret
07 Mart 2017 Salı 20:44

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER
Ziyarette Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil’e Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Enes Yıldız, Rasim Yeşilova, Ahmet Kaya ve Sadık Kapusuz eşlik etti. Ziyarette konuşan Çil, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e yeni görenin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.
AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK
Kapaklı’da yaşan Vezirköprülüler olarak ilk amaçlarının önce kendi aralarında birlik beraberliği sağlamak olduğunu belirten Çil, ardından ise Kapaklı ilçesinin ve ülkenin birlik ve beraberliği için çalışmak olduğunu söyledi. Her vatansever gibi Vezirköprülülerin de vatanına, milletine, devletine bağlı insanlar olduğunu söyleyen Çil, “Kapaklı Kaymakamlığı olarak ilçemizin, ülkemizin menfaati için yapacağınız her türlü organizasyon ve etkinlikte sizlerin destekçisi olmaya hazırız.” dedi.
KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE DESTEĞE HAZIRIZ
Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de Başkan Adem Çil ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederken, Kapaklı Kaymakamlığı olarak derneğin düzenleyeceği kültürel ve sosyal etkinliklerde desteğe hazır olduklarını belirtti.
SEMAVER HEDİYE ETTİLER
Ziyarette, Kaymakam Mehmet Yüzer’e Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Samsun Vezirköprü ilçesinin simgelerinden biri olan semaver hediye edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.