Vezirköprülülerden Kutlu Doğum mevlidi

Vezirköprülüler Derneği, Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu'nda düzenlediği etkinlikle Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle okutulan Mevlid-i Şerif'e Dernek Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

Vezirköprülülerden  Kutlu Doğum mevlidi
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:14

Cerkezköy Vezirköprülüler Derneği,  Kutlu Doğum ve Şehitleri Anma Programı düzenledi. Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu'nda düzenlenen Mevlid-i Şerife Dernek Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
MEVLİD
OKUTULDU
Akşam namazı sonrasında düzenlenen 'Kutlu Doğum ve Şehitleri Anma Programı'nda Mevlid-i Şerif okutuldu. Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, Kuba Camii İmam Hatibi İsmail Yüksel, Bağlık Camii İmam Hatibi Hakkı Öztürk ve Fevzi Paşa Cami İmam Hatibi İsmail Bütün'ün okuduğu Mevlid-İ Şerife ilgi yoğun oldu. Kuran tilaveti ile başlayan, programda ilahiler ve mevlid okundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan programda Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, "Bugün hem şehitlerimizi anmak hem de yüce Peygamberimizin doğumunu kutlamak için dernek üyelerimizle bir araya geldik. Kutlu Doğum Haftası'nı dernek olarak her yıl mevlid okutarak anmak istiyoruz" dedi. Programın sonunda davetlilere pilav ve ayran dağıtıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.